Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri03292024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Energie Regenerabila Stiri Energie Regenerabila Energie Solara/Eoliana Fotovoltaicele se topesc la soare

Fotovoltaicele se topesc la soare

fotovoltaice distrugere

Odată cu venirea verii, mai multe proiecte de parcuri cu panouri solare s-au desfiinţat prin radiere, continuând trendul început în urmă cu doi ani şi descris detaliat în articolele din Energy Report în ultima perioadă. Pentru că sunt mai multe astfel de proiecte desfiinţate, nu ne vom opri prea mult la fiecare în parte ci doar le vom trece pe scurt în revistă.

Proiectul fotovoltaic al firmei MS Ro Solar Energy, înregistrată în Voluntari, a primit aprobarea de dizolvare cu lichidare în 15 iunie 2015.

Oltenia Solar Parks din Piteşti s-a dizolvat cu lichidare (radiere) în 12 iunie, fără a avea afaceri.

Proiectul firmei Solar Energoprod din Timiş a fost lichidat în 10 iunie.

Asociaţii proiectului Esa Solar Energy din Timiş, Adela Ianasi şi Cornel Mureşan au făcut cerere de dizolvare a firmei de proiect la începutul verii şi acum se aşteaptă ca firma să fie radiată de la Registrul Comerţului.

Aceeaşi situaţie este pentru proiectul Solterra Energy din acelaşi judeţ, ai cărui asociaţi, Cosmin Pop şi Erno Flavius Kis au făcut cerere de renunţare la proiect, radierea nefiind încă publicată.

Laura State din Braşov şi Adrian Harlab din Bucureşti s-au hotărât ca asociaţi să renunţe la două proiecte: Sunset Energy şi Solar Cell, ambele proiecte fotovoltaice fiind înregistrate pe firme în Braşov. Aceştia au făcut cererea la sfârşitul primăverii şi se aşteaptă ca fotovoltaicele să le fie radiate în această vară.

Proiectul Partensolar din Prahova s-a mişcat mai rapid, pentru acesta s-a făcut cerere de radiere în 22 mai iar după patru zile firma de proiect era radiată. Unii oameni de afaceri se dovedesc uneori... mai eficienţi.

 

Tag Cloud