Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri03292024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Preturi Benzina Stiri Preturi Benzina Preturi Benzina MOL mai deschide o benzinărie, investiție de 1 milion de euro. Compania a ajuns la 138 de stații de alimentare în România

MOL mai deschide o benzinărie, investiție de 1 milion de euro. Compania a ajuns la 138 de stații de alimentare în România

MOL Gura Humorului

MOL România a deschis o nouă benzinărie în județul Suceava, în orașul Gura Humorului, în urma unei investiții de aproximativ un milion de euro, pentru a deservi atât clienții locali, cât și pe cei aflați în tranzit între zona Moldovei și Ardeal.

“Benzinăria din Gura Humorului este a treia pe care am deschis-o de la începutul acestui an, extinzând rețeaua noastră la 138 de unități. MOL România consolidează astfel acoperirea națională a rețelei de benzinării și va continua strategia de extindere pe termen lung pe piață”, a declarat Kinga Daradics, Country Chairman al MOL România.

Benzinăria are o suprafață totală de 2.090 de metri pătrați și este situată pe strada Ștefan cel Mare nr. 128 bis, la ieșirea din oraș către Câmpulung Moldovenesc. Traseul este folosit în special de către șoferii care circulă între județele Botoșani, Suceava, Iași și zona Ardealului.

Benzinăria include un magazin cu suprafața de 80 de metri pătrați, precum și o terasă și un restaurant, unde clienții au la dispoziție preparate la grătar, sandviciuri, sucuri proaspete de fructe și cafea. În magazin sunt disponibile produse alimentare, produse din tutun, băuturi, lubrifianţi MOL Dynamic, produse de îngrijire auto EVOX.

Benzinăria este echipată cu două pompe multi - produs, cu un total de 18 pistoale, dintre care două cu debit mărit, pentru alimentarea vehiculelor comerciale. Carburanții disponibili la pompe sunt benzină - Tempo 95 şi EVO Benzină, respectiv motorină - EVO Diesel şi Tempo Diesel, precum și gaz petrolier lichefiat – GPL.

De asemenea, șoferii pot achiziționa roviniete și au la dispoziție facilitățile dedicate posesorilor de carduri de carburant MOL Gold și MOL Silver sau ale sistemului de loializare MultiBonus.

Tag Cloud