Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Tue04162024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Energie Regenerabila Stiri Energie Regenerabila Energie Solara/Eoliana Două proiecte fotovoltaice vândute cu 150.000 € în Sebeş

Două proiecte fotovoltaice vândute cu 150.000 € în Sebeş

panouri solare Sebes

 

Compania “Sebeş Solar”, care avea două proiecte cu panouri solare lângă Sebeş aprobate de Agenţia pentru Protecţia Mediului din Alba a fost vândută unui om de afaceri german cu 150.000 de euro, indică un document al companiei, consultat de Energy Report.

Compania avea terenul fotovoltaicelor în proprietate.  Suprafaţa terenului luat în studiu pentru parcurile solare este de 18.948 mp (aproape două hectare) iar proiectele prevăd ridicarea a două parcuri fotovoltaice cu putere instalată de 998 kW cu lucrări anexe şi instalaţia de racordare a acestuia la reteaua electrică MT.

Firma a fost controlată tot de un om de afaceri german, Sebastian Kamphrost din localitatea Nordhorn iar cumpărătorul este Carl Josef Detert din Gronau/Westf.

“Sebeş Solar” a fost înfiinţată în octombrie 2013 iar aprobarea de la Mediu a venit în ianuarie 2014. Compania nu a avut încă afaceri cu cele două proiecte astfel că e de presupus că o bună parte din preţ a fost plătit pe teren şi aprobări.

 

Tag Cloud