Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu03282024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Transport si Stocare NIS Petrol s-a mutat la etajul 22 din Sky Tower

NIS Petrol s-a mutat la etajul 22 din Sky Tower

Sky Tower

 

NIS Petrol, filiala locală a sârbilor de la NIS, controlaţi de Gazprom, şi-a schimbat sediul de la etajele 5 şi 6 ale clădirii de birouri Barbu Văcărescu Office Building (BVO) la etajul 22 din Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România.

Gazprom Neft deţine 56,15% din NIS, statul sârb 28,87% iar restul acţiunilor sunt deţinute de mulţi alţi acţionari minoritari, printre care şi angajaţi sau foşti angajaţi, potrivit ultimelor informaţii.

Compania şi-a început extinderea regională începând cu anul 2011 în ţări precum Bosnia şi Herţegovina, Ungaria România şi Bulgaria, pe segmentul explorării gazelor sau petrolului cât şi pe reţeaua de retail.

NIS Petrol a încheiat anul 2014 cu 18 benzinării deschise în România. Hotărârea de mutare în Sky Tower a fost luată la începutul lunii aprilie 2015.

Rămânând tot la chiriaşi din domeniul energetic, să spunem că Tinmar Ind, compania controlată de omul de afaceri Augustin Oancea, a închiriat la finele anului 2013 întregul etaj 17 din clădirea Sky Tower, spaţii unde are în prezent sediul principal.

În afară de Raiffeisen Property şi Raiffeisen Bank, printre cei mai noi chiriaşi ai Sky Tower se numără Oracle, Gecad Group sau PeliFilip.

Turnul de lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu are o înălţime de 137 metri şi 37 de etaje.

 

Tag Cloud