Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Sat04272024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Filme Recenzii Filme Filme cu Petrol FOTO OMV Petrom semnează un nou contract cu Academia Gheorghe Hagi, asigurându-i peste jumătate din buget: 2,4 milioane de euro pe următorii 3 ani

FOTO OMV Petrom semnează un nou contract cu Academia Gheorghe Hagi, asigurându-i peste jumătate din buget: 2,4 milioane de euro pe următorii 3 ani

Academia Gheorghe Hagi (AGH), care a format 19 jucători de națională și dă peste o cincime din juniorii convocați la loturile României, va avea mai mult de jumătate din bugetul pe următorii 3 ani asigurat în urma reînnoirii contractului de sponsorizare semnat cu OMV Petrom, cea mai importantă companie de petrol și gaze autohtonă.

Sponsorizarea va fi folosită pentru antrenarea a 400 de copii și dezvoltarea infrastructurii Academiei

OMV Petrom este sponsorul principal din 2020, ceea ce a permis Academiei să investească în baza de antrenament și să-și dubleze numărul de copii înscriși, a precizat fostul căpitan al echipei naționale, Gică Popescu, președinte al Farului Constanța.

Contribuția de 2,4 milioane de euro va fi folosită pentru selecționarea, pregătirea și promovarea a 400 de tineri jucători de fotbal. Academia va dezvolta și o serie de proiecte care vizează aspecte de sustenabilitate: achiziționarea și montarea de panouri fotovoltaice, iluminarea cu becuri LED, plantarea de copaci în jurul bazei și studii și activități de reducere a emisiilor de carbon.

„OMV Petrom a devenit un partener de cursă lungă, care a înțeles că performanța în sport se construiește în timp, cu răbdare, pasiune și resurse adecvate. Cu ajutorul companiei, putem să oferim în continuare copiilor cele mai bune facilități de performanță la una dintre cele mai importante Academii din Europa Centrală și de Est, destinată formării și pregătirii viitorilor fotbaliști de succes pe plan internațional. Le mulțumim pentru susținerea performanței în sport”, a precizat Gheorghe Hagi.

Academia va asigura accesul la șapte terenuri de antrenament și un teren pentru jocurile oficiale și va continua dezvoltarea bazei sportive prin construirea unui nou teren de antrenament cu baloane încălzite pentru efectuarea antrenamentelor pe timpul iernii.

„​Printre direcțiile cele mai importante prin care contribuim la dezvoltarea societății se numără educația. Susținem creșterea unei noi generații mai sănătoase, performante și contribuim la promovarea unor valori esențiale, precum încrederea în sine, fair-play-ul, munca în echipă și îmbunătățirea continuă. Sunt valori pe care le împărtășim cu Academia Gheorghe Hagi, unde ne bucură să vedem şi un angajament sporit pentru sustenabilitate și pentru dezvoltarea echipei feminine”, a declarat CEO-ul OMV Petrom, Christina Verchere.

Academia Gheorghe Hagi a fost înființată în 2009 și este cea mai importantă sursă de tineri jucători de valoare din România, punând la dispoziție facilități de top care să creeze contextul ideal pentru pregătirea copiilor și a juniorilor pentru performanță la cel mai înalt nivel. Se adresează copiilor începând cu vârsta de 7-9 ani, care sunt selecționați la nivel național și care sunt instruiți folosind cele mai bune practici internaționale în ceea ce privește motivația, alimentația, condițiile de antrenament etc. AGH a fost declarată cea mai bună academie de fotbal din România de către Federația Română de Fotbal.

Tag Cloud