Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri03292024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Stiri pline de energie Stirile Pline de Energie Contabilitate si Fiscalitate ANRE cauta un director, un sef serviciu si 4 experti

ANRE cauta un director, un sef serviciu si 4 experti

ANRE logo

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) scoate la concurs un numar de 6 posturi vacante, dintre care unul de director, unul de sef serviciu si 4 posturi de expert, inscrierile putandu-se face pana in data de 24 ianuarie 2013, ora 16, potrivit unui comunicat al ANRE.

Toate posturile scoase la concurs fac parte din schema Directiei generale reglementari tehnice si autorizare in domeniul gazelor naturale din cadrul ANRE.

Astfel, Autoritatea cauta sa ocupe postul vacant de director in cadrul Directiei autorizare in domeniul gazelor naturale din cadrul Directiei generale reglementari tehnice si autorizare in domeniul gazelor naturale.

Un alt post vacant scos la concurs de ANRE este cel de sef serviciu in cadrul Serviciului autorizatii si licente gaze naturale din cadrul aceleiasi Directii generale reglementari tehnice si autorizare in domeniul gazelor naturale. 

ANRE mai organizeaza concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante de expert, unul in cadrul Serviciului reglementari tehnice regim medie, redusa si joasa presiune si 3 in cadrul Serviciului reglementari tehnice regim inalta presiune, din cadrul Directiei mai sus mentionate.

Inscrierea la concurs se va face pana in data de 24.01.2013 , ora 16, dosarele de concurs trebuind sa fie depuse la Serviciul resurse umane al ANRE in Soseaua Cotroceni nr. 4, Sector 6, Bucuresti.

Rezultatul selectiei dosarelor de concurs se va afisa in data de 29.01.2013.

Concursul va consta consta in doua probe, una scrisa, care va avea loc la sediul din str. Constantin Nacu nr. 3, sector 2, Bucuresti, in data de 07.02.2013, precum si un interviu, care va avea loc dupa sustinerea probei scrise, data sustinerii acestuia fiind afisata odata cu rezultatele probei scrise.

Se pot prezenta la interviu numai candidatii declarati admisi la proba scrisa, precizeaza ANRE.

Toate actele necesare inscrierii la concurs, precum si bibliografia, tematica si conditiile specifice de desfasurare ale acestuia pot fi consultate de cei interesati pe site-ul ANRE.

Tag Cloud