Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri04192024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Stiri pline de energie Stirile Pline de Energie Contabilitate si Fiscalitate Economia politică a taxelor din perspectiva pieței libere

Economia politică a taxelor din perspectiva pieței libere

Conferinta aprilieMarți, 8 aprilie 2014, începând cu ora 18:00, Universitatea Româno-Americană va găzdui în Aula Magna conferința “ The Political Economy of Taxes from a Free-Market Perspective”, susținută de profesorul de economie și jurnalistul american Gene Epstein.

Gene Epstein este Economics Editor al celebrei reviste Barron’s, pentru care scrie din 1993. Are apariții frecvente în presa americană: National Public Radio, CNBC, CNN, BBC TV, și FOX. Este autorul cărții “Econospinning: How to Read Between the Lines When the Media Manipulate the Numbers”, Wiley, 2006. Fiecare capitol al cărții sale fiind structurat în jurul unor propoziții destul de simple despre economie sau date economice, ce nu necesită cunoștințe prealabile din partea cititorului. Epstein a devenit foarte apreciat pe Wall Street pentru realismul și onestitatea analizelor sale, și mai târziu, pentru realizările acestei cărți.

Gene Epstein a fost Senior Economist la New York Stock Exchange și profesor la St. John's University and the City University of New York, fiind un speaker captivant ce surprinde publicul prin abordarea sa onestă și revelatoare, axată pe evenimentele zilnice din mass-media.

Conferința “ The Political Economy of Taxes from a Free-Market Perspective” este organizată de Centrul de Economie Politică și Afaceri Murray Rothbard din cadrul Universității Româno-Americane, în colaboare cu Energy Report.

Tag Cloud