Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Wed04242024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Stiri pline de energie Stirile Pline de Energie Batalia pe Resurse Moştenitoarele lui Patriciu au mutat Marexin în vila din zona Primăverii

Moştenitoarele lui Patriciu au mutat Marexin în vila din zona Primăverii

patriciu si chen

Cum Marexin-ul lui Dinu Patriciu şi-a mărit pierderile în ultima perioadă de la un milion de euro la peste 6 milioane de euro anul trecut, două dintre moştenitoarele fostului mare om de afaceri, Melanie Chen şi Ana Patriciu, au hotărât săptămânile trecute să-i schimbe sediul social din Băneasa Business Center (unde ocupa şapte camere din tronsonul 2 al clădirii, la etajul unu) în vila de pe bulevardul Eliade nr. 2, acolo de unde prin 2007, Patriciu a făcut anunţul de vânzare a Rompetrol, indică un document al Marexin, consultat de Energy Report.

Marine Resource Exploration International (Marexin) a fost înfiinÅ£ată încă din anul 2008 pentru a explora   nămolul sapropelic de pe fundul Mării Negre însă compania nu a avut până în prezent vreun rezultat nici la ÅŸapte ani de la înfiinÅ£are.

În prezent, Marexin este deţinută de Marine Resource Exploration International BV în proporţie de peste 99,99%, reprezentată legal de Melanie Chen, care este şi preşedinte al consiliului de administraţie şi de Marine Resource Exploration International SA înregistrată în Turcia (0,0014%), reprezentată legal de Ana Patriciu (31 de ani), care este una din fiicele lui Dinu Patriciu şi preşedinte al consiliului de administraţie.

Despre moştenirea lăsată de omul de afaceri presa a scris mai detaliat abia la un an de la moartea sa. Astfel, se putea citi că fiicele acestuia, Ana Patriciu și Maria Patriciu dobândeau o cotă totală de 82,5% din întreaga sa avere în timp ce fosta parteneră de afaceri a lui Dinu Patriciu, Melanie Chen, se alegea cu 12,5%.

Tag Cloud