Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Sun06162024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Stiri pline de energie Stirile Pline de Energie Batalia pe Resurse Într-o lună se decid disponibilizările şi restructurarea la CE Oltenia

Într-o lună se decid disponibilizările şi restructurarea la CE Oltenia

mineri greva

 

Directoratul Complexului Energetic Oltenia a convocat pentru 24 aprilie AGEA, pe ordinea de zi figurând şi aprobarea planului de restructurare – reorganizare – eficientizare 2015 – 2017, se arată în convocarea consultată de Energy Report.

Pe aceeaşi ordine de zi se află şi aprobarea planului de disponibilizare al companiei pentru anul 2015.

Pe lângă toate acestea sunt supuse aprobării şi constituirea de noi garanţii pentru garantarea unor contracte de credit făcute în anii trecuţi.

Înainte de această AGEA, Complexul are convocată pe 16 aprilie o Adunare Ordinară pentru revocarea membrilor Consiliului de Supraveghere din cauza neîndeplinirii în proporţie de peste 25% a indicatorilor de performanţă prevăzuţi în contractul de administraţie pentru trimestrele 2 şi 3 de anul trecut.

Săptămâna trecută, directorul Laurențiu Ciurel anunţa, citat de Agerpres, că un sfert din capacitățile de producție ale Complexului Energetic Oltenia ar putea fi închise în perioada următoare şi că planul de restructurare presupune concedierea a 3.000 de angajați.

La închideri sunt vizate patru grupuri energetice: 1 și 2 Brăila și 1 și 6 Turceni, acestea urmând a fi și scoase din funcțiune. Se mai urmăreşte şi închiderea unor cariere sau perimetre miniere precum Seciuri și Tismana Sud, precum și reducerea activității în alte cariere.

 

Tag Cloud