Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri03292024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Rafinare si Marketing Rompetrol Rafinare are un nou director general: kazahul Yedil Utekov

Rompetrol Rafinare are un nou director general: kazahul Yedil Utekov

Rompetrol

Începând cu data de 12 iunie 2014, Rompetrol Rafinare (RRC) are un nou director general, kazahul Yedil Utekov înlocuindu-l pe fostul director Sorin Graure.

După demitere, fostul șef al Rompetrol Rafinare a preluata funcția de director al programului de creștere a eficienței operaționale pentru rafinăriile Petromidia Năvodari și Vega Ploiești.

Yedil Utekov a deținut până în prezent simultan funcția de director general adjunct al societății (din 24 decembrie 2012) și pe cea de director general al Rompetrol Petrochemicals SRL - societate deținută integral de Rompetrol Rafinare SA (din 13 noiembrie 2013).

Potrivit unui comunicat al grupului, înainte de a se alătura Grupului Rompetrol, Yedil Utekov a acumulat o experienta de peste 10 ani in îndustria de petrol și gaze, lucrand pentru companii importante din Kazakhstan, precum Agip KCO și rafinăria din Atyrau, parte a KazMunayGas.

Sorin Graure, directorul general al societății în perioada 22 noiembrie 2012 - 11 iunie 2014, va fi responsabil, în noua sa postură de director al programului de creștere a eficienței operaționale pentru rafinăriile Petromidia Năvodari și Vega Ploiești, în principal de reducerea costurilor de procesare ale celor doua rafinării operate de compania Rompetrol Rafinare, precum și de creșterea disponibilității mecanice, de reducerea pierderilor, a consumurilor și de  creșterea eficientei organizaționale.

Pentru acest an, Rompetrol Rafinare și-a propus atingerea unul nivel de 5,4 milioane tone de materie primă procesata la rafinăria Petromidia.

Tag Cloud