Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Sun07212024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Explorare si Productie Producătorul de gaze Raffles se mută mai aproape de Arcul de Triumf

Producătorul de gaze Raffles se mută mai aproape de Arcul de Triumf

Raffles pe Maresal Averescu 15 A

Al şaselea producător de gaze din România, Raffles Energy, care au în concesiune pe plan intern perimetre precum cel de peste 2.400 kilometri pătrați de la Suceava, în parteneriat cu Zeta Petroleum, un perimetru în zona Putna şi altul în satul băcăuan Lilieci din comuna Hemeiusi (judeţul Bacău), parte a perimetrului Brodina, au hotărât în această vară să-şi mute sediul de lângă Piaţa Charles de Gaulle într-o clădire de birouri situată pe bulevardul Averescu, tot în zona Arcului de Triumf, indică un document al companiei, consultat de Energy Report.

Noul sediu social este astfel pe bulevardul Averescu nr. 15A la etajul 5 (foto), după ce vechiul sediu era pe strada Maior Gheorghe Şonţu nr. 6 la etajul 2.

Pe piaţa locală a producătorilor de gaze, Raffles Energy este printre producătorii din eşalonul secund, după mai marii OMV Petrom şi Romgaz. Astfel, Amromco Energy figurează cu o cotă de piaţă la producţia de gaze de 2,82% în timp ce următorii clasaţi dintre micii producători sunt cu cote mult mai reduse - Stratum Energy (0,37%), Foraj Sonde (0,16%) şi Raffles Energy (0,05%).

Cu un an în urmă, asociatul unic al Raffles Energy a decis să majoreze capitalul social al Raffles Energy SRL cu 96,9 milioane de lei prin transformarea în capital social a două împrumuturi pe care compania-mamă le-a acordat producătorului care activează la noi în ţară.

La începutul anului 2011, Raffles a anunţat că a cumpărat mai multe concesiuni ale  britanicilor de la Aurelian Oil and Gas Romania (AOGR) cu peste 6,3 milioane de euro.

Compania a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri netă de doar puţin peste 3 milioane de lei, în scădere de la 5 milioane de lei în 2013 şi tot în scădere de la 7,4 milioane de lei în anul 2012 însă este în plin proces investiţional.

 

Tag Cloud