Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu03282024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Explorare si Productie CEO-ul Prospecțiuni, Gehrig Schultz, desemnat Petrolistul Anului 2014

CEO-ul Prospecțiuni, Gehrig Schultz, desemnat Petrolistul Anului 2014

00710100 81958600

Gehrig Schultz, CEO-ul Prospecțiuni a primit premiul “Petrolistul Anului 2014” din partea Petroleum Club România pentru transformarea companiei Prospecțiuni într-un furnizor de servicii recunoscut la nivel internațional și în asigurarea dezvoltării sale constante. 

“Este o mare onoare deoarece reprezintă recunoașterea a tot ceea ce am realizat în Prospecțiuni și, totodată, a colaborării cu Universitatea din București. Sunt mândru că sunt coleg cu angajații noștri loiali și de parteneriatul cu Dr. Victor Mocanu și Departamentul de Geologie și Geofizică din cadrul Universității din București. Este minunat să fii recunoscut pentru construirea unei afaceri de succes, dar este o onoare și mai mare să contribui la educarea tinerilor”, a declarat Gehrig Schultz.

Andrew Costin, președintele Petroleum Club, a declarat că premiul “Petrolistul anului 2014” i-a fost oferit lui Gehrig Schultz pentru contribuția sa remarcabilă la dezvoltarea Prospecțiuni și implicarea activă în proiecte educaționale din sectorul energetic din România. 

 

Tag Cloud