Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu04252024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Energie Regenerabila Stiri Energie Regenerabila Biocombustibili Staţie de biodiesel în insolvenţă. Lichidatorul nu găseşte cumpărători pentru a plăti creditorii

Staţie de biodiesel în insolvenţă. Lichidatorul nu găseşte cumpărători pentru a plăti creditorii

biodiesel

 

Firma “Em Oil Concret Jobs” din Piteşti s-a ocupat în ultimii ani cu vânzarea angro de carburanţi, fără depozitare dar şi cu vânzarea de carburanţi într-o staţie peco, având pe lângă aceste activităţi şi o spălătorie auto şi activităţi de închiriere.

Cifra de afaceri i-a scăzut treptat, începând din anul 2012, de la peste 16 milioane de lei la finele anului 2011 până la sub 3 milioane de lei în ultima perioadă, astfel că a intrat în insolvenţă.

Printre activele care au mai rămas în patrimoniul firmei se numără o staţie biodiesel, pe care lichidatorul judiciar tot încearcă să o vândă de câteva luni fără succes. În urmă cu o săptămână, în adunarea creditorilor, pe ordinea de zi figura aprobarea ieftinirii preţului de vânzare a bunurilor Em Oil.

În tabelul creanţelor, totalul este de circa 500.000 de lei. Tabelul a beneficiat şi de contestatari. Astfel, Rem Petrol Trade a formulat cerere de repunere în termenul de admitere a declaraţiei de creanţă pentru o sumă de circa 5,2 milioane, bani pe care debitoarea Em Oil o datorează creditoarei. Judecătorul sindic a anulat însă declaraţia de creanţă a creditorului Rem Petrol Trade ca... netimbrată. La Tribunal s-a respins ca nefondat apelul declarat de Rem Petrol Trade.

 

Tag Cloud