Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Mon04292024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Electricitate Stiri Electricitate Energie Electrica Electrica Furnizare îşi deschide birou în centrul Capitalei. Firma şi-a desemnat şi directorii de sucursale

Electrica Furnizare îşi deschide birou în centrul Capitalei. Firma şi-a desemnat şi directorii de sucursale

z Art Business Center

Electrica Furnizare va ocupa cu chirie, pentru patru ani cu posibilitate de prelungire, un spaţiu de 200 metri pătraţi suprafaţă utilă în clădirea Art Business Center de lângă Piaţa Victoriei. Acest spaţiu va avea ca destinaţie servicii de relaţii cu clienţii. Firma şi-a ales şi noii directori de sucursale, ca urmare a faptului că anumite mandate expirau în 10 aprilie.

Electrica Furnizare va ocupa spaţiu de 200 metri pătraţi suprafaţă utilă plus 32 mp de spaţii comune la parterul clădirii de birouri Art Business Center de pe strada Buzeşti 50 – 52, clădire unde până de curând era un sediu Volksbank, mutat apoi în clădirea Premium Plaza pe strada Doctor Felix.

Firma de furnizare electricitate a avizat, tot în aprilie, numirea directorilor pentru direcţiile filialei, a sucursalelor de furnizare şi a agenţiilor de furnizare. În acelaşi timp, compania a constituit un provizion pentru riscuri şi cheltuieli, necesar pentru participarea salariaţilor la profit, provizion de peste 5,5 milioane de lei.

Cu privire la aceste alegeri pe funcţii au existat şi contestaţii dar şi situaţii în care participanţii la procesul de selecţie nu au fost admişi, urmând ca procesul să se reia.

SC Electrica Furnizare SA s-a înfiinţat în iulie 2011, prin fuziunea fostelor filiale Electrica Furnizare Muntenia Nord, Electrica Furnizare Transilvania Nord şi Electrica Furnizare Transilvania Sud.

Firma furnizeaza energie electrică pentru circa 3,5 milioane de consumatori dintre care 44% sunt clienţi casnici, 29% clienţi noncasnici în regim reglementat şi 27% clienţi eligibili.

Capitalul social al filialei este de circa 62 milioane lei din care Electrica are 78% iar Fondul Proprietatea 22%

Tag Cloud