Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri04192024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Electricitate Stiri Electricitate Energie Electrica Americanii iau de la Romlux dividende de cca 1 mil. $

Americanii iau de la Romlux dividende de cca 1 mil. $

Romlux

Compania de iluminat Romlux, deţinută majoritar de fondul american de investiţii New Century Holdings, a hotărât săptămânile trecute să dea dividende de 4 milioane de lei, obţinute din profitul de anul trecut şi din rezultatele reportate din anii precedenţi, indică o hotărâre a companiei, consultată de Energy Report.

Romlux a avut anul trecut un profit net de circa 1,4 milioane de lei din care s-a repartizat ca dividend 1,34 milioane de lei plus 2,66 milioane de lei din rezultatele reportate.

Afacerile companiei s-au redus la 9,5 milioane de lei în 2014, de la 13,7 milioane de lei în anul 2013. Profitul însă a crescut de la puţin peste un milion de lei în 2013. Numărul mediu de angajaţi a scăzut uşor, de la 76 în 2013 la 74 anul trecut.

Printre proiectele companiei din ultimii ani le amintim aici pe cele în asociere cu Luxten Lighting Company care au acoperit reabilitarea, modernizarea si extinderea iluminatului public stradal, iluminat arhitectural şi festiv în oraşe precum Craiova, Deva, Hunedoara, Moreni, Târgu Jiu, Bârlad şi multe altele.

 

Tag Cloud