Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri03292024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Electricitate Stiri Electricitate Energie Electrica Nou director general la Enel după sinuciderea din noiembrie din clădirea de pe Mihalache

Nou director general la Enel după sinuciderea din noiembrie din clădirea de pe Mihalache

Michele Grassi 2

 Michele Grassi a fost numit director general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia, cele două companii de furnizare energie ale grupului Enel. Precedentul director, Matteo Cassani,  a murit după ce s-ar fi aruncat de la fereastra propriului birou de la etajul al II-lea al clădirii companiei, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală.

Noul director are o experiență de peste 17 ani în sectorul energiei electrice și a avut responsabilități diferite în cadrul grupului Enel, în special în zonele de customer care și furnizare.

Grassi și-a început cariera în funcția de Key Account Manager pentru piața liberă, devenind apoi Customer Service Manager pentru zona Italia de Sud, gestionând activitatea de furnizare pentru 9 milioane de clienți.

Înainte de a se alătura Enel România, a condus echipa Enel.Si – companie a grupului Enel specializată în francize în Italia. Apoi, aceasta a fost încorporată în divizia Enel de Piață.

Ca director general la Enel Energie și Enel Energie Muntenia, Michele Grassi va coordona toate activitățile de furnizare și vânzare ale Enel în România, dar și pe cele de „customer care” precum și departamentul care gestionează serviciile cu valoare adăugată.

Cele două companii au o bază de 2,7 milioane de clienți și furnizează electricitate în 10 județe din România, respectiv Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Călărași, Ialomița, Tulcea, Constanța, Ilfov, Giurgiu și București.

 

Tag Cloud