Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu03282024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Stiri pline de energie Stirile Pline de Energie Batalia pe Resurse Interagro a intrat în insolvenţă. Oil Terminal îşi cere deja drepturile la miliardarul Ioan Niculae

Interagro a intrat în insolvenţă. Oil Terminal îşi cere deja drepturile la miliardarul Ioan Niculae

Ioan Niculae inchisoare

După respingerea anumitor cereri de insolvenţă la adresa Interagro din decembrie, zilele trecute, la Tribunalul Teleorman a fost admisă cererea altor parteneri de afaceri ai companiei Interagro srl, cea mai importantă entitate din grupul miliardarului Ioan Nicolae.

Instanţa a admis cererea din partea SC Tehnochim SRL, Koch Fertilizer Trading SARL, SC WS Consult Group SRL, SC Socep SA Constanţa, SC Bauland International L & M SRL.

Ca administrator judiciar provizoriu a fost desemnat CITR Filiala Bucureşti SPRL şi ZRP Insolvency SPRL cu un onorariu de 3.500 lei lunar, exclusiv TVA.

Printre primii care au anunţat că se bor înscrie la masa credală au fost cei de la Oil Terminal, care susţin că la data intrării în insolvenţă, datoria Interagro srl către ei este de puţin peste 1,5 milioane de lei.

Interagro srl a avut la finele anului 2014 o cifră de afaceri netă de circa 1,6 miliarde de lei, un număr mediu de 1.490 de salariaţi dar şi pierderi de peste 160 milioane de lei.

La această soluţie a Tribunalului se poate face apel  în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în BPI.

Tag Cloud