Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Tue04162024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Transport si Stocare O nouă companie de servicii petroliere a intrat în România

O nouă companie de servicii petroliere a intrat în România

Setcore Petroleum sediu

Membră a International Pipe Inspectors Association, compania egipteană Setcore Petroleum Services şi-a deschis în decembrie un sediu în România (foto), în zona bulevardului Primăverii din Bucureşti, pe strada Armindenului, conform unor documente consultate de Energy Report.

Compania specializată în inspecţia conductelor de petrol şi gaze naturale, oferă servicii de inspecţie mobilă sau de fabricaţie dar şi servicii de renovare ţevi de foraj, tuburi, carcase, prăjini de pompare sau alte utilaje de foraj. Setcore dispune de flotă auto computerizată, cu servicii cablate, pentru preluarea şi prelucrarea pe loc a informaţiilor legate de defecţiuni.

La conducerea firmei din România sunt directorii Tamer Samir Nassar, care este de altfel şi director general al firmei mamă din Egipt şi Amr Hassan Amin.

Compania furnizează servicii de inspecţie a conductelor de petrol si gaze companiilor încă din anul 1984 şi este parte a grupului mai mare Setcore, care activează în mai multe domenii, printre care şi cel textil.

 

Tag Cloud