Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu03282024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Energie Regenerabila Stiri Energie Regenerabila Energie Solara/Eoliana Unicredit Ţiriac finanţează un parc solar din Brăila al unor italieni

Unicredit Ţiriac finanţează un parc solar din Brăila al unor italieni

solar

 Acţionarii companiei “Lovrin 2 Energia” au aprobat finanţarea cu până la 2 milioane de euro de către Unicredit Ţiriac Bank a unui parc cu panouri solare din localitatea Bărăganul din Brăila, indică documente ale companiei, consultate de Energy Report.

Creditul ar urma să fie luat pe o perioadă de 12 ani. Acţionarii italieni Alfredo Grassi, firma italiană Zeroemissioni şi Espe, care controlează fiecare a treia parte din proiect, garantează creditul cu ipoteci imobiliare şi imobiliare.

Parcul din localitatea Bărăganul are o capacitate de 2,505 MWp iar firma de proiect a intrat pe pieţele (PCCB, PZU) administrate OPCOM din luna octombrie 2013.

Contractul de ipoteca imobiliară va fi, printre altele, pe două terenuri de circa 6,7 hectare şi construcţiile de pe acestea, printre care şi cele peste 10.400 de panouri fotovoltaice.  La contractele mobiliare se pun la bătaie printre altele şi bunurile rezultate din exploatarea prezentă şi viitoare a proiectului fotovoltaic, postul de transformare, liniile electrice subterane şi altele.

La toate aceste garanţii se vor adăuga, printre altele, contracte de ipotecă mobiliară pe conturi, bilete la ordin şi poliţe de asigurare.

 

Tag Cloud