Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri03292024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Electricitate Stiri Electricitate Energie Electrica Electrica Furnizare îşi desfiinţează 30 de casierii

Electrica Furnizare îşi desfiinţează 30 de casierii

casierie Electrica

Aflată în plin proces de eficientizare a activităţii, Electrica Furnizare SA, controlată de Electrica SA, a hotărât să-şi desfiinţeze 30 de casierii din ţară, indică un document al companiei, consultat de Energy Report.

Dacă asupra majorităţii celor 30 de puncte de lucru s-a luat şi hotărârea de radiere, pentru patru dintre acestea s-a hotărât să fie transformate cu destinaţie birouri.

Pe casieriile desfiinţate le vom trece în revistă pe localităţi / judeţe. Astfel, din judeţul Sălaj se desfiinţează casieriile din Sărmăşag de pe strada Primăverii nr. 35, din Cehu Silvaniei, de pe strada Eroilor nr. 2, din Şimleul Silvaniei, de pe strada Tudor Vladimirescu nr. 45, din Ileanda, de pe strada S. Bărnuţiu nr. 106 şi din Sânmihaiul Almaşului, de pe strada Almaşului nr. 96.

Din Maramureş se desfiinţează casieriile din Şomcuta Mare, de pe strada Republicii nr. 15A, din Ulmeni, de pe strada Unirii nr. 32 (se schimbă în destinaţie birouri), din Vişeu de Sus, de pe strada Rândunelelor nr. 3 (se schimbă în destinaţie birouri), din Cavnic,  de pe strada 1 Mai nr. 4/3, din Seini, de pe strada Cuza Vodă nr. 13 şi din Baia Sprie, de pe strada Microraion Vest.

Din Cluj se desfiinţează casieriile din Cluj Napoca de de pe strada Memorandumului şi din Aghireş, de pe strada Fabricii nr. 330.

Din Vrancea se desfiinţează casieriile din Mărăşeşti,  de pe strada Doinei, din Odobeşti, de pe strada Muncii nr. 6 iar Casieria Sud din Focşani de pe B-dul Bucureşti nr. 9 (se schimbă în destinaţie birouri).

Din Braşov se desfiinţează casieriile din Prejmer, de pe strada Mare nr. 889, din Zărneşti, de pe strada Mitropolit I. Meţianu nr. 35 şi din Feldioara, de pe strada Octavian Goga nr. 36.

Din Mureş se desfiinţează casieriile din Târgu Mureş de pe strada Pandurilor nr. 76/1 şi casieria din Târgu Mureş, de pe strada 1948 nr. 46.

Din Sibiu se desfiinţează casieriile din Cisnădie, de pe strada Tg. Cailor, din Copşa Mică, de pe strada Salcâmilor nr. 25, din Dumbrăveni , de pe strada Gării nr. 7 şi din Ocna Sibiului, de pe strada Mihai Viteazu nr. 19.

Din Galaţi se desfiinţează casieriile din Bereşti, de pe strada Trandafirilor nr. 28 (se schimbă în destinaţie birouri) şi Casieria Exterior din Galaţi de pe strada Basarabiei nr. 47.

Din Prahova se desfiinţează casieria din Slănic de pe strada Smârdan nr. 33, din Bihor se desfiinţează casieria din Valea lui Mihai de pe strada Republicii nr. 15 iar din Harghita se desfiinţează casieria din Bălan, de pe strada 1 Decembrie nr. 28 / A.

Electrica Furnizare a fost înfiinţată în 2011 prin fuziunea Electrica Furnizare Muntenia Nord, Electrica Furnizare Transilvania Nord şi Electrica Furnizare Transilvania Sud şi livrează energie electrică pentru aproximativ 3,5 milioane de clienţi, dintre care 44% sunt casnici.

Electrica SA, compania care controlează Electrica Furnizare (unde mai are încă acţiuni şi Fondul Proprietatea), s-a listat dual pe bursele de la Bucureşti şi Londra în 4 iulie 2014.

Electrica SA este acum în plin proces de investiţii, marele distribuitor continuând cel mai ambițios program de investiții în rețea dintre toți operatorii de distribuţie, pentru actuala perioadă de reglementare.

Mai precis, planul de investiții al Electrica, aprobat de ANRE, prevede pentru anul 2015 un volum de investiții de peste 121 de milione de euro în reţele, iar până la finalul actualei perioade de reglementare (2018), grupul are programate investiții de peste 715 de milioane de euro.

Tag Cloud