Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri04192024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Electricitate Stiri Electricitate Energie Electrica Clădire şi teren de vânzare pe splaiul Unirii, lângă turnurile Asmita

Clădire şi teren de vânzare pe splaiul Unirii, lângă turnurile Asmita

ICPE

 

Compania ICPE Electrostatica a convocat AGEA pentru 15 ianuarie 2015 având pe ordinea de zi doar două puncte: vânzarea clădirii şi terenului din Splaiul Unirii nr. 313 care aparţin companiei, indică documente ale Electrostatica, consultate de Energy Report.

Este vorba despre o clădire şi un teren cu suprafaţă de 2.026 mp, din care 819 mp suprafaţă construită şi 1.207 mp cotă parte indiviză. Acestea sunt situate de cealaltă parte a Dâmboviţei de turnurile Asmita, în apropiere de acestea.

Afacerile companiei au fost destul de mici în ultimii ani, de sub 100.000 de lei iar anul trecut, compania a trecut pe pierderi.

Dacă acţionarii companiei se pun de acord, clădirea şi terenul ar putea fi scoase la vânzare.

Compania s-a înfiinţat în anul 1992 prin desprinderea din marele ICPE, înfiinţat încă din anul 1950 în cadrul Ministerului Energiei Electrice şi Industriei Electrotehnice.

Mai precis, în anul 1992 s-au desprins din Icpe opt secţii care devin apoi societăţi comerciale şi anume: Icpe-Actel, Icpe-Saerp, Icpe-Electrostatica, Icpe-Ecoenerg, Icpe-ME, Icpe-Electrocond Technologies, Icpe-Trafil Iaşi şi Eurotest.

 

Tag Cloud